fbpx

Tung påsk

Arne har efter en längre tids sjukdom och två stora canceroperationer nu fått somna in. Han lämnade oss lugnt och stilla på skärtorsdagen och hemmet är inte som förut. Vem ska nu tugga på alla plastpåsar? Han skulle fyllt femton i juni och har växt upp tillsammans med Josefin. De två har varit oskiljaktiga och fostrat varandra. Nu får Josefin använda allt hon lärt sig på Staffan istället.

 

Share

Arnes knöl

IMG_9750

Det har gått några veckor och Arnes frisyr börjar sakta men säkert återgå till det normala. Hans knöl var en tumörform som inte leder till spridd cancer i kroppen men som mycket väl kan komma tillbaka på samma ställe om de inte fick bort allt. Vi håller därför koll på honom så att de kan ta en eventuell återkommande tumör direkt den dyker upp men på det hela taget mår han bra och lär fortsätta att göra så länge än!

Kortet är som vanligt taget av sonen!

 

Share

Punkarne

IMG_20131116_204951

 

Arne är nog den katt som har flest epitet och prefix, för tillfället är det Punkarne med tanke på hans frilla. Dottern hittade en knöl på ryggen som inte var en vanlig böld. Den är nu skickad på analys så exakt vad det är vet vi inte än men vi hoppas på något som inte sprider sig allt för aggressivt. En vanlig varböld var det dock inte (tyvärr).

 

Share

S*Lejongapet’s Arne Apodorm

arne-stor

OK, Arne – som är född 2002-06-06 – är inte den vackraste katt vi fått fram i vår uppfödning. Knappast den smartaste heller även om brukar lyckas fånga sin egen svans något snabbare än en genomsnittlig labrador. Vad han däremot har i stora mått är charm, vänlighet och personlighet! Han är nu kastrat och går här hemma som gosekatt, för gosekatt är han verkligen. När man ser hur underbart denne hämningslöse livsnjutare går ihop med barnen sörjer man inte för ett ögonblick att han av en slump blev kvar hemma när syskonen flyttade.

Stamtavla

20030707-stor 20061117-stor 20061125-2-stor 20061125-stor 20061210-stor

 

Share