fbpx

Tore har lämnat oss

Det är lika jobbigt varje gång. Tore har haft problem med mage/tarm en längre tid. Vi har avverkat flera veterinärer, många undersökningar och alla kurer i boken. Till sist kommer man till en punkt när man ser att han inte längre orkar med det längre. Tore har därför idag fått somna in, sörjd och saknad av hela gänget. 

Share

Snipp, snapp, snut…

…så var Tores avelshanesaga slut. Idag tog vi en tur till veterinären med honom för kastrering vilket gick utan problem (förutom lite åksjuka). Tore hälsar att han känner sig lite konstig och vill inte vara med på bild, det är som att något liksom fattas honom…

 

Share

S*Lejongapet’s Tore Toilax

Tore är vår avelshane, född 2010-01-10, och har tagit över efter pappa Kennet och farfar Rave. Han är en stor och stadig hane på runt 9 kilo så det känns när han står och trampar på bröstet på kvällarna. Han strilar inte men för att få lite lugn och ro från rangordningen och kunna ta emot damer disponerar han själv vårt sovrum och arbetsrum. Han har ett lugnt temperament och bra hand med de tjejer som kommer på besök så vi hoppas på en lång karriär för honom.

Stamtavla

 

Share