Xena är borta

Mitt i allt ljust och glatt med studentfirande, semester och utställningsförberedelser var vi tvungna att ta det svåra beslutet att låta Xena somna in. Hon har haft juvertumörer en tid men vi märkte att hon började få ont vilket gjorde det svåra beslutet lite lättare. Vår flock är en stor personlighet fattigare.

 

Share

Tung påsk

Arne har efter en längre tids sjukdom och två stora canceroperationer nu fått somna in. Han lämnade oss lugnt och stilla på skärtorsdagen och hemmet är inte som förut. Vem ska nu tugga på alla plastpåsar? Han skulle fyllt femton i juni och har växt upp tillsammans med Josefin. De två har varit oskiljaktiga och fostrat varandra. Nu får Josefin använda allt hon lärt sig på Staffan istället.

 

Share

Fiona har lämnat oss

Vår lilla, men mycket intensiva, dam har efter en tid med njurproblem nu somnat in. Hon bad inte om din uppmärksamhet, hon såg till att hon fick den och många är de gäster som velat stoppa henne i väskan och ta med henne hem. Hon gjorde en lång resa under sitt liv från Turkiet via Holland till Sverige men hade hela tiden en grundmurad tro på människan och hennes förmåga att kela med henne. Flocken har blivit en mycket speciell personlighet fattigare och vi saknar henne.

 

Share

Blå ögon

IMG_9752

Bland det första man ser på Wilma är hennes blå ögon. Även fast hennes pojkar är flera år gamla hämtar hon fortfarande leksaker och ropar på dem för att visa hur man fångar byten, oftast korkar till youghurt-förpackningar…

 

 

Share

Arnes knöl

IMG_9750

Det har gått några veckor och Arnes frisyr börjar sakta men säkert återgå till det normala. Hans knöl var en tumörform som inte leder till spridd cancer i kroppen men som mycket väl kan komma tillbaka på samma ställe om de inte fick bort allt. Vi håller därför koll på honom så att de kan ta en eventuell återkommande tumör direkt den dyker upp men på det hela taget mår han bra och lär fortsätta att göra så länge än!

Kortet är som vanligt taget av sonen!

 

Share