fbpx

Kattungarna 7 veckor

Nu har Meta och Folke fått börja bekanta sig med de andra katterna här hemma. Mamma Thea är inte helt övertygad om att det är en bra idé men Staffan och Emil tycker det är jättekul. De äter i huvudsak vanlig mat men mammas mjölkbar är öppen ett tag till.

 

Share

Kattungarna 4 veckor

Nu har kattungarna hunnit bli fyra veckor och utforskar ivrigt omvärlden. Den är inte så stor än men de har i alla fall börjat lämna kattungehagen.

S*Lejongapet’s Folke Flagyl

S*Lejongapet's Folke FlagylS*Lejongapet's Folke Flagyl

S*Lejongapet’s Meta Metronidazol

S*Lejongapet's Meta MetronidazolS*Lejongapet's Meta Metronidazol

Folke, som var mindre än Meta när de föddes, har nu växt om sin syster och är den tyngre av de två. Då han är vältvättad av sin mor är dock hans frisyr lite lustig. Vår dotter kallar honom Gollum…

Ingen av dem är tingade än så hör gärna av dig om du är intresserad!

Share

Vårens kattungar är här!

Efter ett par dagar som ett plåster på Annika klämde Thea till sist ur sig två små fina kattungar med Emil som stolt pappa. Det är en svartaugoti hane:

och en röd hona:

Pojken greppade inte riktigt det där med att dia i början så vi fick stötta de första dygnen innan han greppade en tutte. Sedan satt han fast!

Tjejen är visserligen inte någon sköldpadda men hon beter sig som en. Piper, kämpar, buttar, klänger och tar allmänt för sig i bolådan. Har brorsan favorittutten får han veta att han lever och har hon lagt beslag på den kommer ingen i närheten.

Share