Fyra veckor

Så här i pride-veckans efterdyningar får vi nog slå fast att Vanja är en Valentin, det blir tydligare och tydligare för varje vecka. Fem pojkar med andra ord! Det kanske är därför kullen är lite försigkommen, alla går på lådan och äter blötmat med god aptit. Så fort man visar sig springer de fram till kanten på deras hage, piper och vill bli upplyfta. Det dröjer nog inte länge förrän de tar sig över staketet och springer omkring överallt.

Share

Tre veckor

Nu är det full fart i bolådan – om de ens stannar kvar i den. De går omkring, busar med varandra och hamnar ibland väl långt bort från mamma. Det där med kön är knepigare på vissa kattungar än andra. Vanja har sedan hen föddes sett mest ut som en hona men nu börjar i tveka lite. Vi låter det vara öppet ett tag till precis som vissa färger…

Share

Två veckor

Andra veckan har gått och det är fortfarande lugnt i bolådan. Alla fem har öppnat ögonen och fortsätter att växa i rask takt. På flera av dem blir smoke tydligare och tydligare så vi har justerat en del färger nedan. De har nu lämnat vårt sovrum och bor i samma kattungehage som Glenn sedan tidigare huserar i. Vi hoppas att han får lite sällskap av dem!

S*Lejongapet’s Valdemar Valcyte, röd-vit hane
S*Lejongapet’s Valter Valtrex, svartsmoke-vit hane
S*Lejongapet’s Ztoffe Zovirax, svartsmoke hane
S*Lejongapet’s Aston Aciclovir, crème (smoke?) hane
S*Lejongapet’s Vanja Valaciclovir, blå (smoke`?) hona
Share

Angoraungarna är en vecka

Första veckan är avklarad och alla mår bra. De väger runt 200g och går upp som de ska, Dessie är en mycket bra mamma till de små. Det finns fortfarande lite frågetecken runt en färg eller två men de har i alla fall fått namn!

S*Lejongapet’s Valdemar Valcyte, röd-vit hane
S*Lejongapet’s Valter Valtrex, svart-vit hane
S*Lejongapet’s Ztoffe Zovirax, svart hane
S*Lejongapet’s Aston Aciclovir, crème (rödsmoke?) hane
S*Lejongapet’s Vanja Valaciclovir, blå hona
Share

Första bilderna

Vi är rätt säkra på könen men då pappa James är svartsmoke kan det bli lite ändringar på färgerna längre fram.

Röd-vit hane
Svart-vit hane
Svart hane
Crème (rödsmoke?) hane
Blå hona
Share