fbpx

Elva veckor

Då Glenn flyttar i slutet på nästa vecka blev detta sista stora fotosessionen han var med på. Då ska han förstås vara med på gruppbilden!

Första resan till veterinären är avklarad. De charmade alla på kliniken och klarade av besöket med glans. De har nu fått sin första vaccinering och kommer som det ser ut få nummer två under v41 då de även blir ID-märkta och veterinärbesiktade. Det är full fart på hela gänget, precis som det ska vara! Inget får vara i fred och de tar sig upp, under, in, bakom allting här hemma. Snart kommer de ha lärt sig kattluckorna ut till våra innätade balkong och altan men än så länge behöver vi räkna in dem innan vi stänger för kvällen. 

Aston och Valter är obokade om du är intresserad av att ge ett nytt hem till ett litet energiknippe!

Deras stamtavla kan du se i Föreningen Vangorans register.

Share