fbpx

Tossiga, helt tossiga!

Flora och Rhita har nu fyllt nio veckor och härjar förstås i hela huset. Tuggar på allt de kommer över utom just torrfoder… Vi funderar på att döpa om Rhita till Maja efter låten om den lilla bitska pirayan. Det är snart dags för deras första veterinärbesök, vi brukar ta det runt 10 veckors ålder och det andra 3-4 veckor senare. Flora är tingad medan Rhita fortfarande väntar på att rätt tjänare ska inställa sig till tjänstgöring. Hon är lite av en keeper så vi gråter inte om hon blir kvar men i första hand är det nytt hem som gäller.

Hör gärna av dig om du är intresserad av Rhita eller vill veta mer om rasen. Vi tar emot corona-anpassade besök efter överenskommelse.

 

S*Lejongapet’s Rhita Rhinocort Aqua, TUV n 21 61
S*Lejongapet’s Flora Flutide Nasal, TUV g 63 (Tingad)
Share