fbpx

Sista utställningen före sommaren

Som vi ställer ut på alltså! Om en månad arrangerar vi utställning i Forshaga med vår klubb Värmlands Kattklubb men då jobbar vi och ställer inte några egna katter. Som utställare gör vi nu uppehåll till september då höstsäsongen kommer igång. 

 

Vi åkte till Hallsberg med husvagn, Pepita, Dagny och Herman och Vi Kattägares utställning. Sist var de i Kumla i en mycket trång hall, den här gången var det en ishall och därför gott om utrymme – och kallt! Men vi var förvarande och välklädda, dessutom gick det ju att gå ut och värma sig… 🙂 

Vår franske domare på Turkisk Angora tyckte att det var väl kallt jämfört med hans hemtrakter i Provence men tog upp båda systrarna på bordet när han förstod att de var syskon och bodde ihop. Det uppskattades då vi ville få en domares syn på systrarna (som ju är rätt olika). Ska man summera det hela skulle han gärna vilja ha haft Pepitas huvud på Dagnys kropp vilket vi har full förståelse för. Det ska bli spännande att se vad som händer med Pepitas kropp efter den kull vi planerar efter henne!

Herman går från klarhet till klarhet och börjar bli riktigt trygg på domarbordet! Den här gången var det fyra långhåriga hanar och domaren kunde rätt snabbt eliminera två av dem. Sedan blev det lite jobbigare mellan Herman och en mycket rutinerad och premierad kille. Herman drog till sist det kortare strået men det är tydligt att han har framtiden för sig!

Share