fbpx

Empty Nest Syndrome

Fullt så illa är det inte, både vi och mamma Pyret tycker nog mest att det är skönt när det lugnar ner sig här hemma, men visst märks det skillnad när fyra vildbasar flyttar. I onsdags var vi sista vändan till veterinären för andravaccinering, ID-märkning och besiktning. Allt gick utan problem även om veterinären muttrade något om pirayor efter att ha kollat bett och tänder, de ville visst provsmaka lite alla fyra… 

I helgen har de så flyttat till sina nya hem och det känns riktigt bra! Oscar blev sist kvar men under söndagens eftermiddag tackade även han för sig och for iväg med sina nya betjänter. Vi har redan fått lite rapporter om de som flyttade under lördagen och bortsett från någon olycka i bilen för de som åkte långt har allt gått bra. Det ska bli kul att följa deras uppväxt, vi hoppas på lite bilder och rapporter, och Artur kommer vi träffa igen om några veckor då han är anmäld till Nerks utställning i Örebro. 

Share