fbpx

Tolv veckor

Kattungarna börjar bli stora och det märks på flera sätt. De blir mer och mer sociala och nyfikna på vad vi håller på med på gott och ont. Under dagens vattenbyte i våra akvarier lyckades både Bengt och Dexter bada… Det är inte ovanligt och hör till när man har kattungar men blött blir det ändå. Melker har börjat komma och lägga sig i knät när man sitter och tittar på TV och tjejerna busar gärna med de vuxna katterna. Full fart mest hela tiden!

Bengt och Dexter är tingade och vi har intressenter på ett par av de andra så är du intresserad av att tinga någon av dem rekommenderar vi att du kontaktar oss innan din favorit flyttar till någon annan!

S*Lejongapet’s Melker Medrol
Blåslivertigré och vit
S*Lejongapet’s Bengt Betapred (tingad)
Svarttigré och vit
S*Lejongapet’s Dexter Dexametason (Tingad)
Rödtigré
S*Lejongapet’s Petrina Prednisolon
Blåtigré
S*Lejongapet’s Beata Betametason
Blåsköldpaddtigré
Share