fbpx

Tre kattungar till salu!

S*Lejongapet’s uppfödning har tre underbara kattungar till salu från vår kull född 2023-09-08. De är leveransklara och är stambokförda i SVERAK, vaccinerade, försäkrade, ID-märkta och veterinärbesiktade. Besök gärna https://www.lejongapet.se för mer information!

Turkisk Angora är en aktiv och nyfiken ras som gärna är med sina ägare hela tiden, trivs utmärkt i grupp och går bra ihop med andra katter, hundar och barn. De har mycket spring i benen och är gärna högt upp för att inte missa något. Det är en elegant katt men med mycket spänst och energi.

Vi som har S*Lejongapet’s heter Annika och Rikard Elofsson. Vi är aktiva i Värmlands Kattklubb som är medlem i SVERAK, Sveriges Kattklubbars Riksförbund, och är diplomerade uppfödare. SVERAKs regelverk ger trygghet för kattungeköpare och säkerställer att vi följer konsumentlagstiftningen. Vårt katteri är godkänt av Länsstyrelsen i enlighet med djurskyddslagen. Genom Föreningen Vangoran har vi ett gott samarbete runt aveln på Turkisk Van och Turkisk Angora.

Share