fbpx

Scandinavian Winner!

Med över 900 katter anmälda är det årets största utställning och Scandinavian Winner är alltid lite extra! Vi har med oss Johnny och Iris och bor allihop i husvagnen på Gustavsviks camping några minuter från utställningshallen.

Iris var först ut att visa upp sig och skötte sig utmärkt på denna hennes första utställning. Nytt för i år är att även kattungar får certifikat så hon har nu fått sitt första CACC.

Johnny skötte sig också utmärkt och fick liksom Iris en mycket fin bedömning. Även han fick sitt certifikat och kan numera titulera sig Internationell Premier!

Båda var uppe för nominering men det är stor konkurrens på en så stor utställning så ingen av dem gick vidare. Under söndagens finaler hejar vi på andra katter i finalerna, flera kompisar har fått nominerade katter.

Share